Obsah fóra shovwstation.cz
FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace   Profil   Soukromé zprávy 
 Přihlášení
Obsah fóra shovwstation.cz -> Podmínky k registraci na SvwS -> Registrace a užívání fóra SvwS
Autor Zpráva
TomCat



Založen: 1.10.2007
Příspěvky: 860
Bydliště: okr. Písek

PříspěvekZaslal: st Pro 10, 2008 9:48    Předmět: Registrace a užívání fóra SvwS Citovat

Obecná pravidla shovwstation.cz:

Všichni účastníci fóra jsou povinni se seznámit s těmito pravidly a bezpodmínečně je dodržovat. Forum je koncipováno pouze pro soukromé subjekty a pro komerci zde není žádný prostor. Vyplněním registrace, se uživatel zavazuje k dodržování těchto pravidel. O dodržování těchto pravidel se starají moderátoři a administrátoři. V případě neslušného, vulgárního nebo jinak nevhodného chování může admin udělit uživatelům varování jako upozornění na nevhodné chování. Jestliže uživatel bude v nevhodném chování pokračovat, může dostat BAN na 1 měsíc. V případě třetího varování dostane rovnou úplný zákaz vstupu na fórum. Nevhodným chováním se myslí spamování, zakládání off-topic v tématech jiných uživatelů, hrubé urážení, ale i porušení pravidel tohoto fóra.

1. Každý kdo se zde hodlá zaregistrovat, by měl mít nějaký vztah k VW a stylům kolem VW, nebo aslepoň k těmto stylům a něco o nich i vědět. Né se zde registrovat jen proto, aby že má orezlé lemy, nebo proto aby nebyl pozadu.

2. Vyplň si řádně svůj profil!

3. Uživatelský účet je pouze pro potřeby jeho zakladatele a tudíž nepřenosný na jakoukoliv jinou osobu. Pokud bude zjištěno toto jednání, bude to považováno za konání proti foru a následuje okamžitý BAN.

4. Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený obrázek. Administrátor však má právo nevhodný podpis upravit do přijatelné podoby nebo vymazat. Nevyužívej svůj podpis k reklamě, nebo odkazu jinam (od toho je kolonka www v profilu)

5. Začni své působení na tomto fóru zde: něco na úvod ...(seznamte se)

6. Vyvaruj se OT (Off Topic) příspěvků. Neopakuj a zbytečně nezakládej opakující se téma. Příspěvky by měly vždy co nejvíce vystihovat obsah daného tématu. Nezakládejte stejný dotaz do více sekcí najednou! Před vložením nového TÉMATU se nejdříve přesvědčte, zda se již podobné téma ve fóru nenachází. Jestli ano, pokračujte v existující diskuzi přidáním svého dotazu. Příspěvek v případě porušení pravidel může být bez varování odstraněn. Rovněž mohou být kdykoliv smazány zbytečné, nesmyslné a urážlivé příspěvky, stejně tak jakýkoli pokus o vyvolání konfliktu. Dodržuj určitou etickou úroveň příspěvků! Před založením příspěvku, pečlivě čti pravidla dané sekce a dodržuj je!!!

Zaregistrováním se na fóru shovwstation.cz jste se zavázali k dodržování pravidel tohoto fóra a zároveň jste tím potvrdili. V případě porušení těchto pravidel jste povinni akceptovat rozhodnutí administrátorů nebo moderátorů bez výjimky. Pravidla budou aktualizována podle potřeb shovwstation.cz a podle chování uživatelů na fóru. V případě aktualizace pravidel, bude jejich změna oznámena v dalším příspěvku v sekci pravidel, se kterým je každý uživatel tohoto fóra povinen se seznámit. Provozovatel fóra, Administrátoři fóra a ani Moderátoři fóra jednotlivých sekcí nenesou žádnou odpovědnost za příspěvky a jejich obsah.

Každý nově příchozí uživatel bude mít 2 měsíční lhůtu zkušební doby. V této době je sledován uživatelův přístup a přínos pro shovwstation.cz, po jejím uplynutí bude administrátorem vyrozuměn zda jeho přístup zůstane aktivní či nikoliv. A to z důvodu, že z jedné žádosti a fotky se nedá opravdu posoudit co v daném člověku je. Aktivaci účtu a zařazení do skupiny zkušební doby obdrží uživatel pokud napíše srozumitelnou žádost s nickem pod kterým se zaregistroval a zároveň ho doporučí po SZ někdo ze stávajících a prověřených uživatelů. Bez doporučení nelze přístup na forum získat.

Běžné registrace jsou až do odvolání pozastaveny.

Admin

aktualizace pravidel: 29.8.2016


Naposledy upravil TomCat dne po Úno 08, 2010 18:04, celkově upraveno 3 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!   
Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
Obsah fóra shovwstation.cz
Strana 1 z 1
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.